ONZE KLANTEN

DE WIJNEN VAN VINIDIRISA ZIJN ONDER ANDERE TE PROEVEN BIJ DE ONDERSTAANDE ADRESSEN:
Restaurant castell, zaandam
Chef en eigenaresse Mascha van Amesfoort heet u van harte welkom in haar restaurant dat gebouwd is en draaiende gehouden wordt met liefde.
De jaren van ervaring bij topkoks en toprestaurants ZOALS: Hotel de L’Europe (Jean Jacques Menanteau), Chatillon (Pascal Jalhaij), Pulitzer EN Radisson Sas IN Zuid Zeeland gebruikt zij nu in haar eigen restaurant om voor haar gasten moderne en klassieke gerechten op haar manier aan te bieden.

 CIAO FOODBAR, Zaandam
Romantisch EN compact italiaans restaurant met heerlijke verse pasta’s en antipasti. ook VERZORGEN ZIJ CATERING OP LOCATIE.

woarst delicatessen e salumeria, arnhem
prachtige delicatessenwinkel in het centrum van arnhem. alle italiaanse producten kunt u hier krijgen. van salami tot cantucci, van koffie tot olijfolie en van speciaalbier tot wijn.

 

Eetcafé de Keet, Purmerend
waar genieten en gezelligheid samen komt. U kunt genieten van een lunch, diner, borrel of een gezellige italiaanse high wine.
resTAURANT MARIO, NECK
AL MEER DAN 50 JAAR IS RESTAURANT MARIO TOONAANGEVEND VOOR DE ITALIAANSE KEUKEN EN GASTVRIJHEID IN NEDERLAND. ZIJ KREGEN ONDER ANDERE ALS ENIGE ITALIAAN IN NEDERLAND EEN MICHELINSTER IN HET JAAR 2000 EN HEBBEN INMIDDELS DRIE KOOKBOEKEN UITGEBRACHT. WIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR HUN GEHELE ASSORTIMENT WIJNEN.
wIJNBAR WIJN OP WIELEN, HOOFDDORP
Wijn op Wielen is een mobiele wijnbar. Aan de eikenhouten bar van een gerestaureerde Citroen HY uit 1976 worden u en uw gasten ontvangen voor het drinken en proeven van heerlijke wijnen.